Welkom! Longcovid geïnteresseerde

of jij als lotgenoot of toevallige passant.

Op deze site: nieuws en links

Op deze site probeer ik een soort van algemeen Nederlandstalig longcovid archief op te bouwen. Dit doe ik sinds 1 maart 2023, dus relatief laat in de pandemie, maar met genoeg nieuws en linkwaardige informatie. Je vind hier in ieder geval het laatste nieuws en verwijzingen naar informatie bronnen over longcovid op websites en social media. Mogelijk (bij interesse en genoeg energie) voeg ik nog meer interactie toe en kijk ik verder terug in de tijd.

Over mij

Sind eind maart 2021 beweeg ik mee op de golven van de longcovid verschijnselen die mijn lichaam onder controle lijken te hebben. Soms gaat het heel goed en dans ik heel hard, soms gaat het voor geen meter en lig ik op bed en zing ik een liedje in mijn hoofd.

Het zou ook zomaar kunnen dat er een poosje geen updates komen, wegens gebrek aan energie.

Doe dingen die je echt leuk vind

De ergotherapeut, de haptonoom en de psycholoog zeiden allemaal: doe iets wat je leuk vind. Klooien met websites vind ik leuk, zo had ik eerder verschillende schaats fansites (Ids Postma,Koen Verweij en diverse voorspel sites) Omdat ik het longcovid nieuws toch al volg en een deel van de site goed te automatiseren is ontstond het idee voor deze site.

Vragen, opmerkingen?

Laat het me weten via dit formulier!

Reinier